Schuifpuien / kozijnen

Ervaar het gründliche kozijn!

Sinds enkele jaren is het mogelijk om kunststof kozijnen te produceren die erg veel lijken op houten kozijnen. Door de nieuwste technologische innovatie kunt u het verschil tussen een houten en een kunststof kozijn eigenlijk niet meer zien. Deze vernieuwing betreft de zogenaamde houtverbindingslook. De delen van kunststof kozijnen worden nu op dezelfde manier met elkaar verbonden als bij houten kozijnen.

Onze kozijnen zijn in Duitsland ontwikkeld en gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen wat betreft duurzaamheid, isolatie, veiligheid en uitstraling. Ze zijn voorzien van politie keurmerk SKG2.

Met kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schuren, bij te werken en te schilderen. Schoonhouden is meer dan genoeg.

De kozijnen worden op maat gemaakt en zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Comfort

Een schuifpui speelt een belangrijke rol in het functioneel en actief gebruik van de hele woning. Ze maken huis en tuin één.

Schuifpuien:

Het optimale comfort en gebruiksgemak maken de aanschaf van een (hef/kiep) schuifpui meer dan verantwoord.

Het bedieningsgemak van onze schuifpuien is grandioos; de pui tilt zich bij het bedienen van de robuuste greep uit zijn sluiting en kan eenvoudig worden geopend. In gesloten toestand is de schuifpui bestand tegen wind, water en… inbraak!

De thermische isolatie van kunststof kozijnen is van het allerhoogste niveau. Door extra isolerende beglazing (HR++), zal deze isolatiewaarde verder toenemen. Bovendien vormen deze kozijnen een effectieve bijdrage tegen geluidsoverlast. Er zijn vele varianten, kleuren en afmetingen mogelijk. Het hef/kiep schuifsysteem kan precies naar uw individuele wens worden gemaakt en geleverd.

De voordelen van een Gayko kozijn:

Verhoogde duurzaamheid:

 • Hoge stabiliteit en flexibiliteit
 • Versterkte scharnieren
 • Makkelijke bediening

Betere veiligheid:

 • Inbraakwerend d.m.v. ingebouwd veiligheidssysteem
 • KOMO- en SKG-gekeurd (politie keurmerk)

In onze showroom is een testruimte waar u zelf de kozijnen op inbraakwerendheid en stabiliteit kan testen.

Hoge isolatiewaarde:

 • Perfecte geluidsisolatie
 • Besparen op uw energie rekening
 • Behaaglijk in de winter
 • Koel in de zomer

Meer onderhoudsgemak:

 • Niet meer schilderen
 • Alleen schoonmaken

Op maat gemaakt en leverbaar in vele kleuren.

GAYKO-kozijnen voorzien van ESP

esp

Gayko kozijnen hebben het gepatenteerde Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP. Dit houdt in dat de schroeven niet alleen in het kunststof en staal worden bevestigd, maar ook in massief PVC. Hierdoor kunnen de kozijnen een hoger ruitgewicht dragen. Tegenwoordig zijn gewichten van 130 kilogram geen uitzondering. GAYKO-ESP zorgt, in combinatie met de versterkte scharnieren, voor ongekende stevigheid.

GAYKOSafeGA

Inbreken in een GAYKO-kozijn? Meest onmogelijk!

Het speciale binnenwerk van de Gayko SafeGA-kozijnen biedt optimale veiligheid. De combinatie tussen GAYKO ESP en GAYKO GVS staat garant voor een grote voorsprong op het gebied van veiligheid.  De sluitstukken en beslagdelen van het GAYKO GVS (tegengesteld sluitsysteem) zijn onwrikbaar bevestigd. De schroeven zitten zo vast als pluggen in een muur; onwrikbaar en ook nog eens extreem belastbaar. Het verschuiven van de vleugels is tevens onmogelijk; er treedt namelijk een stoppende kracht op als er geprobeerd wordt om het raam te lichten. Bij de traditionele ramen heeft een inbreker minder dan 10 seconden nodig om binnen te komen.

 

Bekijk onze producten en projecten en klik op de foto voor een vergroting.